Een Parkeergarage of Transferium kun je natuurlijk openen door een lintje door te knippen en een klein artikel in het lokale weekblad. Je kunt ook P Cycling van SCALATORE inzetten en zo maximale publiciteit genereren door middel van dit groene, sportieve en verbindend evenement voor jong en oud.

P Cycling is een 4,5 uur durend evenement waarbij de fiets centraal staat. Tijdens P Cycling worden clinics gegeven door zeer ervaren en betrokken (ex)wielrensters en kan de lokale jeugd actief kennis maken met de wielersport. Kinderen uit verschillende wijken zullen samen wedstrijdjes doen en geactiveerd worden meer te gaan sporten.

                                          

Onze fietsenmaker is aanwezig op P Cycling  om gratis kleine reparaties en onderhoud te doen aan de fietsen van de bezoekers en onze toiletdames zorgen zelfs voor een echte wielersfeer bij de toiletten. Optioneel zijn het inzetten van een Photo Booth waar de bezoekers gratis een foto kunnen laten maken in hun favoriete wielertenue en een behendigheidstest op een wel heel bijzondere fiets. Met een speciale app worden er verschillende routes uitgezet voor alle niveau’s met verschillende afstanden, begin en eindpunt zijn uiteraard  P Cycloon.

                                                      

Absoluut spectaculair hoogtepunt van P Cycling is de wedstrijd voor wielrenners, mountainbikers en handbikers van de begane grond van de parkeergarage naar het hoogste dek! Een afvalrace tussen alle deelnemers met tijdswaarneming en een heuse voor het evenement op maat gemaakte trui voor de winnaars van alle categorieën. Vanuit de profesionele jurywagen ontvangen alle deelnemers een gezond lunchpakket met sportdrank, energybars en vers fruit. Ook voor de bezoekers van Cycling is onze gezonde catering aanwezig met fruitsappen, gezonde broodjes en verschillende fruitwaters.

                                        

                                        

Is P Cycling precies wat jij zoekt voor de opening van jouw Parkeergarage of Transferium?

Neem dan contact met ons op via info@scalatore.nl

foto’s: Angeline Swinkels

Menu